nedjelja, 11. prosinca 2016.

ISTINA O LOGORU SMRTI "JASENOVAC"

Što više istražujem po hrvatskoj povijesti, sve sam ogorčeniji manipulacijama i korištenjem ljudskih života za uske političke ciljeve. Uviđam da je čak i svjetskim razmjerima srpska politika zatiranja Hrvata, naišla na istomišljenike među onima za koje su nas uvjeravali da su nam prijatelji. Teško je dokučiti zašto? No, očigledno je da za Srbiju nje završila "Velika seoba naroda" i da se oni još uvijek žele proširiti na zapada, a da su pri tom spremni izbrisati iz povijesti jedan cijeli narod (Hrvate).
Zbog tog promišljanja me prozivaju nacionalistom, ustašom, desničarem ...... u svakakve druge nebuloze.

Pokušajmo biti realni, Hrvati su kroz povijest često mijenjali gazde ili tutore. Bilo smo u sastavu Habzburše monarhije, bilo smo u sastavu Autro-ugarske, znači bili smo u Europi dok nas podlim spačkama otrgnuli od Europe i poklonili srpskom megalomastvu, kroz sve tvorevine Jugoslavije.  Naime, slobodan sam vjerovati da je Europa time htjela smiriti Srbiju, no samo su dali krila srpskom Memorandumu širenja na zapad.  Ulaskom Hrvatske u prvu Jugoslaviju, Srbija je došla u predvorje Europe, u predgrađe Beča, Budimpešte, Praga i Bratislave, tako reći nadomak Berlina.

Malo tko danas zna koliko Njemačka popušta Srbiji (svi na Balkanu znaju za odmazdi Nijemaca u Kragujevcu, početkom listopada 1941. godine, kada je zbog zajedničkog napada partizana i četnika na njemačke vojnike u blizini Gornjeg Milanovca, general Franc Beme kao masovnu odmazdu s namjerom da pokoleba ustanak u Srbiji streljano 2.300 civila iz Kragujevca.), i šuti što je u Srbiji još uvijek Zakon po kojem je Nijemcima zabranjen ulazak u Kragujevac. 
Bilo bi zanimljivo vidjeti reakcije da Hrvatska donese Zakon po kome će zabraniti Srbima ulazak u Vukovar.

Ovo ne ističem radi širenja mržnje i netrpeljivosti, nego samo želim reći da me kroz sva saznanja sve više preuzima osjećaj da je Hrvatska prodana kao Palestina. 

Tako se pitam čitajući vrlo uvjerljivo tumačenje, temeljem dokaza koje iznosi gospodin Natko Kovačević, zašto političari neće ili ne smiju reći istinu? Ili je ne znaju? Ili je ne žele znati? Ili ...... ?????

Zato citiram jedan članak gospodina Natka, pa iako znam da oni koji mrze sve Hrvatsko neće pročitati argumente, već će na neviđeno popljuvati činjenice namećući nam svoju "istinu". No, ovo nije priča, ovo su činjenice!

Istina o žrtvama u "Jasenovcu" i "Staroj Gradiški" za vrijeme NDH je slijedeća, a sve ostalo je neznanje ili ideologija okupatora Hrvatskog naroda koji kroz svoje horor partizanske bajke i basne podmeće svoje zločine i genocid upravo svojoj žrtvi (Hrvatima), a naivci, tupoglavci i teško poremećene psihopate uvijek željni i žedni Hrvatske krvi i lažne Hrvatske krivnje vrlo rado tu zločinačku i genocidnu partizansku ideologiju prihvaćaju i svakodnevno ju ponavljaju! 
U radnom i sabirnom logoru "Jasenovac", koji je još u tzv. staroj srpskoj fašističkoj kraljevini Jugoslaviji "proradio" uključujući i logor u Staroj Gradiški, umrle su ili su umorene tijekom četiriju ratnih godina (1941.-1945.) sveukupno 403 osobe (u Jasenovcu 262, a u Staroj Gradiški 141 osoba). 
To je podatak koji je jugoslavenskoj javnosti otkrio Brozov general Jefto Šašić, ali tek nakon Brozove (Titove) smrti 1986. godine, i to 20 godina nakon njegove spoznaje. Naime, Savezni zavod za statistiku u Beogradu, na temelju Brozove naredbe, došao je do tog podatka još 1966. godine, ali zbog tadašnjega pada Aleksandra Rankovića nije bilo uputno izlaziti s njime u javnost, jer bi se uznemirili “aveti” velikosrpske politike, što bi ugrozilo Titovu političku moć. No, nakon Titove smrti, a na početku političkoga uspona Slobodana Miloševića, general Šašić izlazi u javnost s tim podatkom, ali ne radi istine, već kako bi njime dokazao kako su se i Tito i Savezni zavod za statistiku urotili u Jugoslaviji protiv Srba. 

Taj podatak Hrvatskoj javnosti donosi mr. Mladen Ivezić u svojoj najnovijoj knjizi, “Titov Jasenovac”. Inače ti logori tek pod vladavinom Tita i njegovih partizanskih i komunističkih koljača postaju logorima smrti u kojima su masovno ubijani Hrvatski ljudi, a ne Srbi, Romi i Židovi! Srba po prvom popisu u "Titovoj jugoslaviji" je bilo više nego prije rata kao i Roma, a u prostor budućeg Izraela nakon rata nastanjuju se masovno Židovi i s prostora koje je obuhvaćala NDH, te s tog prostora broj Židova nakon rata je skoro gotovo jednak kao i po broju popisa prije rata, samo Hrvatski narod trpi milijunski nestanak u odnosu od prije rata koji se i danas skriva od Hrvatske i svjetske javnosti! Masovna grobišta Hrvatskog naroda nalaze se upravo i na tom području (okolica Jasenovca), no njihovo iskapanje je još Tito zabranio, jer su mnoge civilne žrtve partizanski krvnici mahom ubijali i zatrpavali u njihovim narodnim Hrvatskim nošnjama koje su tada imale na sebi kao i Hrvatski vojnici svoje domobranske odore, pa je to i danas najstrože zabranjeno otkopavanje od udbaške vlasti u Hrvatskoj, jer bi za sva vremena nestao sotonski mit sotonske ideologije (velikosrpske fašističke i jugoslavensko komunističke) o "genocidnosti" Hrvatskog naroda, jer upravo je i tamo bilo ubijeno na tisuće i tisuće i stotina tisuća nevinih Hrvatskih civila i predanih i razoružanih Hrvatskih vojnika poslije rata, a to genocidno zvjersko masovno ubijanje Hrvata je trajalo sve do 1952. godine! Logor "Jasenovac" je "radio" masovno ubijao i mučio od 1945. do 1952. godine, a "Stara Gradiška" još do 1995. godine sve dok ju mi nismo oslobodili vojno-redarstvenom akcijom "Bljesak" od srpskih terorista koji su tamo mučili, mrcvarili i ubijali nevine zatočene Hrvate! No sve te velikosrpske teroriste i krvnike mađarski Kazar i Titov komunistički general i partizanski komesar ubojica Franjo Tuđman besramno abolira, te im omogućuje nastavak njihovog terorističkog djelovanja protiv Hrvatskog naroda kroz sve državne institucije uključujući i sve političke stranke, kao i HRT, banke, "kulturu" i naravno obavještajne službi koje su i tako pod nadzorom i upravom britanske kazarske masonerije koja je i stvorila OZNU i njihovog mega monstruma dvadesetog stoljeća zvanog "Tito"! Zato danas i jesu svi ti velikosrpski teroristi i njihovi sljedbenici u koaliciji s kazarskim antihrvatskim titoističkim jugoslavenskim HDZ-om i njihovim pederskim smokvinim listom MOST-om na vlasti, ali jednako tako su i u SDP-u, HNS-u i njihovim satelitima koji veličaju titoizam i stostruko umanjuju njegove žrtve, te zajedno s masonskim i antihrvatskim Kaptolom Hrvatsku i Hrvatski narod podređuju sotonistima i perverznjacima iz NWO-a, EU i NATO saveza pri tome ga planirano uništavaju, truju, osiromašuju, iseljavaju i zatiru njegovu istinitu povijest i znanje o istini! SAMO S ISTINOM POBJEĐUJEMO ZLO! Natko Kovačević

Komentar: Ostavljam svakome za sebe, a ja ga nemam, meni je sve jasno.